Arbëri

Raka: Hapja e shkollave dhe kafiterive mund të ndikojë në përhapjen e koronavirusit

Raka: Hapja e shkollave dhe kafiterive mund të ndikojë në përhapjen e koronavirusit

Mikrobiologu kosovar, Lul Raka, ka bërë me dije se fillimi i vitit shkollor dhe hapja e kafiterive, mund të kërcënojnë në përhapjen e koronavirusit.

Raka këto deklarime i bëri në një tryezë diskutimi të Institutit Demokracia për Zhvillim, duke thënë se ulja e rasteve me koronavirus, nuk guxon të përdoret nga qytetarët si lirim dhe duhet pasur parasysh se Kosova nuk ka kapacitete të mjaftueshme.