Arbëri

BIK lejon të mbahen varrimet me ceremoni dhe të pamjet

BIK lejon të mbahen varrimet me ceremoni dhe të pamjet

Bashkësia Islame e Kosovës ka marrë vendim që të lejojë të mbahen ceremonitë fetare.

Siç njofton BIK, vendim është marrë pas vendimeve të fundit të Qeverisë së Kosovës, ku ka lehtësuar masat antiCovid