Arbëri

Shoqata e Infermierëve të premten organizon protestë

Shoqata e Infermierëve të premten organizon protestë

Shoqata Sindikale e Infermierevë, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësorë kanë paralajmëruar këtë të premte se do të organizojnë protestë.

Kjo protestë po inicohet pas therjes me thikë së një infermieri në Klinikën e Urologjisë në QKUK.