Arbëri

Vlerësohet i rëndësishëm rithemelimi i Këshillit për Zhvillim të Qëndrueshëm

Vlerësohet i rëndësishëm rithemelimi i Këshillit për Zhvillim të Qëndrueshëm

Në Kuvendin e Kosovës është rithemeluar Këshilli për Zhvillim që Qëndrueshëm, kjo është bërë në bashkëpunim në mes të Kuvendit të Kosovës dhe Zyrës Koordinatorit për Zhvillim të Kombeve te Bashkuara

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani ka thënë se është e pamundur që vendi t’i tejkalojë problemet pa bashkëpunimin.