Arbëri

Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

Një tërmet ka lëkundur Shqipërinë mëngjesin e sotëm.

Mësohet se epiqendra ishte në Detin Adriatik 11 kilometra në Veriperëndim të Durrësit dhe 36 kilometra nga Tirana.