Arbëri

KMDLNJ: Është koha për lehtësim të masave kufizuese!

KMDLNJ: Është koha për lehtësim të masave kufizuese!

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe të Lirive të Njeriut ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që të hiqet masa e kufizimit të qarkullimit, të mos ekzekutohen “dënimet jologjike”, dhe nga deputetët e Kuvendit të Kosovës të votohet projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Këshilli i ka vlerësuar se gjatë periudhës së përballjes me pandeminë ka pasur “vendime jologjike” gjatë shqiptimit të dënimeve.