Arbëri

Paralajmërohet protestë edhe nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Paralajmërohet protestë edhe nga Shërbimi Korrektues i Kosovës

Pjesëtarët e Shërbimit Korrektues të Kosovës kanë paralajmëruar protestë në rast se nuk do të përfshihen në listën e pagesave shtesë prej 300 eurosh për muajin korrik dhe gusht.

Kryetari i Sindikatës së Shërbimit Korrektues të Kosovës, Zenun Sadikaj, ka thënë për KosovaPress, se i janë drejtuar me një letër ministrit të Drejtësisë, Selim Selimi, por ende nuk kanë marrë përgjigje.