Arbëri

Ekipi që inspekton spitalet mbetet pa koment nga numri i madh i parregullsive në Pulmologji

Klinika e Pulmologjisë, e cila qe disa muaj është dedikuar për trajtim të pacientëve me COVID 19, është vendi ku mungojnë kushtet elementare higjienike.

Në një konkludim të tillë ka ardhur Ekipi për Kontroll dhe Parandalim të Infeksioneve Spitalore.