Arbëri

Një i vdekur e 71 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Një i vdekur e 71 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
 

Një i vdekur dhe 71 raste pozitive janë konfirmuar sot me COVID-19 nga 608 mostra të marra.

Numri total i rasteve pozitive është 14.763 raste nga 59.033 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 601 raste të vdekjes.