Arbëri

Viti i ri shkollor pritet të nisë në dy faza

Viti i ri shkollor pritet të nisë në dy faza
 

Viti i ri shkollor 2020/2021 në Kosovë pritet të nisë në dy faza. Më 14 shtator pritet të nisë mësimi për parashkollorët, klasat 1, 2, 3, 6 dhe 10 ndërkaq, klasat tjera fillojnë më 21 shtator.

Rekomandimi është dhënë nga ministri Ramë Likaj në një takim online me drejtorët komunalë të arsimit e drejtorin ekzekutiv të Asociacionit të Komunave.