Arbëri

KFOR-i sqaron se takimi Hoti – Stoltenberg nuk lidhet me rastin Karaçeva

 

Misioni i KFOR’-t në Kosovë ka sqaruar natyrën e takimit që do të ndodhë sot mes kryeministrit Avdullah Hoti me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

Përmes një komunikate për media, KFOR-i ka thënë se takimi Hoti-Stoltenberg ka qenë i planifikuar për një kohë të gjatë dhe nuk lidhet me incidentet e kohëve të fundit siç është ai i Karaçevës.