Arbëri

Mashtrime me viza dhe leje qëndrim, reagon Ambasada e Suedisë

Mashtrime me viza dhe leje qëndrim, reagon Ambasada e Suedisë
 

Ambasada e Suedisë në Prishtinë ka paralajmëruar qytetarët rreth mashtrimeve të mundshme për shengen viza, leje pune dhe leje qëndrimi.

Ambasada rikujton se ka marrë informacione që aplikantët për viza janë kontaktuar nga ana e individëve/agjencive, të cilët pohojnë se mund të lehtësojnë procesin e aplikimit ose mund të japin viza, leje qëndrimi dhe leje për punë për në Suedi.