Arbëri

E Diela me “KOHA Ditore” i kushtohet arsimit në kohë pandemie

Numri i veçantë i së dielës në “Koha Ditore” këtë javë u kushtohet arsimit në kohë pandemie dhe vendimeve të institucioneve për rifillimin e tij më 14 shtator. Përveç shkrimit kryesor, në numrin e së dielës mund të lexoni një sërë artikujsh të veçantë nga kultura, sporti, bota e të tjera.

Me arsimin në kohë virusi dhe vendimin e vonshëm të institucioneve për nisjen e mësimit, nis tema e javës e edicionit të së dielës në “Koha Ditore”.