Arbëri

Qeveria e re e Malit të Zi zor të largohet nga NATO dhe të tërheqë njohjen e Kosovës

 

Boris Raoniq, president i OJQ-së Aleanca Qytetare, beson se qeveria e ardhshme malazeze nuk do të bëjë lëvizje drastike, të tilla si tërheqja e njohjes së Kosovës dhe largimi nga NATO.

“Gjatë fushatës, këto tema nuk u përfaqësuan. Duke pasur parasysh diversitetin dhe përparësitë e tjera, është pothuajse e pamundur të presësh këto lloj ndryshimesh, ”përfundon ai.