Arbëri

Dogana fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara

 

Dogana e Kosovës ka njoftuar se ka funksionalizuar sistemin e shitjeve online për mallrat e konfiskuara.

Sipas komunikatës dërguar mediave, ky sistem mundëson që të gjithë qytetarët e Kosovës të kenë qasje dhe njëkohësisht të marrin pjesë online në ankandet e organizuara nga Dogana.