Arbëri

Pesë të vdekur dhe 101 raste me COVID-19 në Shqipëri

Pesë të vdekur dhe 101 raste me COVID-19 në Shqipëri
 

101 raste pozitive janë konfirmuar me Covid-19 në 24 orët e fundit në vend. Ndërsa kanë vdekur edhe 5 qytetarë.

Ministria e Shëndetësisë bënë me dije se për të 4 ditë radhazi numri i të shëruarve është më i lartë se i të infektuarve.