Arbëri

Sllovenia fut Kroacinë në “listën e kuqe”

Sllovenia fut Kroacinë në “listën e kuqe”
Foto: Reuters
 

Sllovenia të enjten ka futur Kroacinë në listën e kuqe për shkak të rritjeve të rasteve me COVID-19. Pak para Sllovenisë, këtë e ka bërë edhe Britania e Madhe.

Vendimi do të futet në fuqi sonte në mesnatë dhe kjo do të thotë se të gjithë ata që futen në Slloveni nga Kroacia, përfshirë edhe shtetasit sllovenë, duhet të vetizolohen për dy javë.