Arbëri

Tërmet tjetër në Shqipëri

Tërmet tjetër në Shqipëri
Foto: Ilustrim

Tërmet me magnitudë 3.0 është regjistruar në qarkun e Elbasanit, në Shqipëri.

Tërmeti ka pasur thellësinë 10 kilometra dhe sipas ESMC-së, lëkundjet kanë qenë të lehta.