Arbëri

KFOR-i dhe Policia e Kosovës kryejnë patrullim të përbashkët në Kamenicë

 

Komanda Rajonale Lindje e misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO kreu një patrullim të përbashkët me Policinë e Kosovës në Komunën e Kamenicës.

Ky patrullim u krye në këmbë për të mundësuar angazhim me qytetarët vendas, në kuadër të një pranie të përbashkët të shtuar në zonë për të cilën u ra dakord në dy ditët e kaluara në mes të KFOR-it dhe Policisë së Kosovës.