Arbëri

Ministrja Haradinaj s’u jep kohë diplomatëve për kthim

Ministrja Haradinaj s’u jep kohë diplomatëve për kthim

Shumë nga diplomatët që do të kthehen në Prishtinë me vendim të ministres, Meliza Haradinaj, nuk e kanë në dispozicion minimumin e kohës që nevojitet për t’u përgatitur për lëshimin e misionit ku janë duke shërbyer. Haradinaj ka vendosur t’ua shpërfillë kërkesat për shtyrje të afatit të kthimit.

Nga misionet jashtë vendit, janë ftuar për t’u kthyer dhe për të shërbyer në Ministrinë e Punëve të Jashtme më shumë se 50 anëtarë të personelit diplomatik dhe konsullor. Mbështetur në një arsyetim që e ka dhënë ministrja Haradinaj, ata kanë përfunduar mandatin e rregullt 4-vjeçar, e disa ka më shumë se tetë vjet që pa shkëputje nuk janë kthyer asnjëherë për të shërbyer në Ministri, shkruan KOHA Ditore.