Arbëri

Më shumë se 200.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store!

Më shumë se 200.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store!
Foto: Artikull i sponsorizuar

Përmes lojës shpërblyese më të madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË” Viva Fresh Store, për tetë javë rresht, ka shpërblyer më shumë se 3200 konsumatorë besnikë me gjithsej 206.500 euro! Këtyre shpërblimeve tashmë ju kanë bashkangjitur edhe 395 fituesit e tjerë të kësaj jave me; 340 x 50 euro, 40 x 100 euro, 10 x 200 euro dhe 5 x 500 euro. Loja shpërblyese po vazhdon... Kanë mbetur edhe me pak se dy javë deri në përfundim të saj! Bëhuni pjesë e Lojës Shpërblyese dhe fitoni edhe JU njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET! Mos harroni, në javët në vijim, Ju presin edhe QINDRA e QINDRA shpërblime me; 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH!

 
Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË - 15 Qershor - 23 Gusht 2020

Konsumatorë të nderuar, Bëhuni pjesë e LOJËS me të madhe SHPËRBLYESE... “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË!”, 🎁🎁🎊 dhe FITONI njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET! 💶💶 Për ÇDO JAVË ...me QINDRA e QINDRA shpërblime! 💶💶 Për çdo produkt të blerë nga markat pjesëmarrëse JU fitoni nga një KUPON! 📝 Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të FITUAR! 📅Loja shpërblyese fillon me 15 Qershor dhe përfundon me 23 Gusht 2020. Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË! Viva Fresh Store FITO edhe TI!

Posted by Viva Fresh Store on Tuesday, June 16, 2020