Arbëri

Serbi që shëtiti botën dhe lumturinë e gjeti në Shqipëri

Serbi që shëtiti botën dhe lumturinë e gjeti në Shqipëri

Kishte udhëtuar nëpër botë vite me radhë, Miami, Ekuador, Sri Lanka, e shumë vende të tjera. Serbi Sërgjan Gligorijeviq nga Beogradi pas disa vite udhëtimi lumturinë e kishte gjetur në Shqipëri si askund më parë.

“Kam jetuar në Miami për shtatë vjet, dhe pastaj vizitova Ekuadorin për një kohë të shkurtër dhe prej andej shkova në Sri Lanka, ku qëndrova gati për dy vjet. Pas kësaj u ktheva në Beograd, por i njëjti qëllim ishte në kokën time – për të gjetur një vend afër ujit, ku unë do të hapja klubin tim”, thotë Gligorijeviq për “Blic”, transmeton Shqip.