Arbëri

KFOR-i rikonfirmon përkushtimin për sigurinë e të gjithë qytetarëve në Kosovë

KFOR-i rikonfirmon përkushtimin për sigurinë e të gjithë qytetarëve në Kosovë

KFOR-i ka rikonfirmuar përkushtimin për sigurinë e të gjithë qytetarëve në Kosovë. Komandanti i misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO-ja, Komanda Rajonale Lindje, koloneli Eric Riley u takua sot me kryetarin e Kamenicës, Qëndron Kastrati.

Takimi ishte pjesë e kontakteve të rregullta të mbajtura midis personelit të KFOR-it dhe autoriteteve lokale në Kosovë.