Arbëri

Bulliqi shërohet nga COVID-19

Bulliqi shërohet nga COVID-19
 

Deputeti Shpejtim Bulliqi përmes një postimi në Facebook ka konfirmuar se është shëruar nga COVID-19.

“Dua të ju informoj se tanimë unë e kalova sfidën me virusin Covid-19 dhe sipas rekomandimeve të IKSHP-së që nga sot mund të vazhdoj punën dhe angazhimet e mia aty ku i kam lënë”, ka shkruar ai. “Ju falënderoj të gjithë juve familjarë, miq dhe kolegë, që qëndruat pranë meje gjatë këtyre ditëve, duke më uruar shërim të shpejtë, mbështetje dhe kurajo që këto ditë të vështira t'i kaloj sa më lehtë”.