Arbëri

Për njerëz që nuk kanë kohë por duan të ushqehen shëndetshëm; kjo është zgjidhja!

Për njerëz që nuk kanë kohë por duan të ushqehen shëndetshëm; kjo është zgjidhja!
Artikull i sponsorizuar

E njohur për produkte unike dhe me vlera ushqyese të larta, Meridian Kitchen ka lansuar kampanjën “Ditët e Sallatave”. Gjatë këtyre ditëve, keni rastin t’i shijoni sallatat më të shijshme dhe më të shëndetshme si dhe shumica prej tyre me receta të reja.

Duke filluar nga 06 deri më 18 Gusht, të gjitha këto sallata mund t’i shijoni përmes ofertës 1+1 brenda qytetit të Prishtinës. Ju mund të përfitoni dy sallata të ndryshme duke paguar vetëm për një sallatë ndërkaq tjetrën e merrni falas. Në Meridian Kitchen mund të gjeni llojllojshmëri sallatash si sallatë me pasta, sallatë me pulë, sallatat mediteriane, marokene dhe shumë lloje të tjera të shijshme.