Arbëri

Zgjerohet lista e vendeve që mund të hyjnë në Mal të Zi pa kufizime, prapë s’është Kosova

Zgjerohet lista e vendeve që mund të hyjnë në Mal të Zi pa kufizime, prapë s’është Kosova

Mali i Zi e ka zgjeruar listën e vendeve që mund të hyjnë pa kufizime në këtë shtet. Sërish s’është Kosova, por as Serbia.

nesër në Mal të Zi mund të hyjnë pa kufizime shtetasit e Azerbajxhanit, Bjellorusisë, Kanadasë, Rusisë, Ukrainës dhe Zimbabvesë, njofton e përditshmja e Podgoricës, “Vijesti”, transmeton Koha.net.