Arbëri

Farmacistët protestojnë nëse nuk kthehet në fuqi udhëzimi për rregullimin e çmimit të barnave

Farmacistët protestojnë nëse nuk kthehet në fuqi udhëzimi për rregullimin e çmimit të barnave
 

Oda e Farmacistëve të Kosovës ka paralajmëruar protesta nëse ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, nuk anulon vendimin për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për rregullimin e çmimeve të produketeve dhe pajisjeve medicinale.

Ky vendim është vlerësuar si skandaloz dhe se i hap rrugë për tregti në të zezën e korrupsion. Përfaqësuesit e Odës së Farmacistëve në ora 14:00 do të takohen me ministrin Zemaj për këtë vendim.