Arbëri

Me QINDRA e MIJËRA konsumatorë po shpërblehen nga Viva Fresh Store!

Me QINDRA e MIJËRA konsumatorë po shpërblehen nga Viva Fresh Store!
Artikull i sponsorizuar

Loja shpërblyese më e madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË” po vazhdon... Për çdo javë, me QINDRA e MIJËRA konsumatorë besnikë, po shpërblen nga Viva Fresh Store në gjithë rrjetin e saj të marketeve, në krejt Kosovën. Edhe këtë javë, u përzgjodhën edhe 401 fituesit e tjerë me: 346 x 50 euro, 40 x 100 euro, 10 x 200 euro dhe 5 x 500 euro. Kanë mbetur edhe më pak së tri javë, deri në përfundimin e lojës shpërblyese, ku gjatë kësaj periudhe, u dhuruan MBI 175.000 euro tek më shumë se 2800 konsumatorë me; 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH! Bëhuni pjesë e Lojës Shpërblyese dhe fitoni edhe JU njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET! Mos harroni, në javët në vijim, Ju presin edhe QINDRA e MIJËRA shpërblime!

 
Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË - 15 Qershor - 23 Gusht 2020

Konsumatorë të nderuar, Bëhuni pjesë e LOJËS me të madhe SHPËRBLYESE... “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË!”, 🎁🎁🎊 dhe FITONI njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET! 💶💶 Për ÇDO JAVË ...me QINDRA e QINDRA shpërblime! 💶💶 Për çdo produkt të blerë nga markat pjesëmarrëse JU fitoni nga një KUPON! 📝 Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të FITUAR! 📅Loja shpërblyese fillon me 15 Qershor dhe përfundon me 23 Gusht 2020. Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË! Viva Fresh Store FITO edhe TI!

Posted by Viva Fresh Store on Tuesday, June 16, 2020