Arbëri

Kuvendi ende nuk ka proceduar për dekretim Ligjin për buxhetin

Kuvendi ende nuk ka proceduar për dekretim Ligjin për buxhetin

Ligji për buxhetin i rishikuar, i miratuar të enjten në Kuvendin e Kosovës, ende nuk është proceduar në Zyrën e Presidentit për dekretim.

Zyrtarë të Kuvendit të Kosovës kanë thënë për KosovaPress se ligji është në fazën e inkorporimit dhe harmonizimit të amendamenteve dhe se pas përfundimit të këtij procesi, ai do të procedohet në Zyrën e Presidentit.