Arbëri

13 të vdekur dhe 245 raste të reja me COVID-19

13 të vdekur dhe 245 raste të reja me COVID-19
 

13 persona kanë vdekur në Kosovë në 24 orët e fundit si pasojë e COVID-19, ndërsa janë shënuar edhe 245 raste të reja.

Numri total i të vdekurve në Kosovë ka arritur në 249. Po ashtu në 24 orët e fundit janë shëruar 133 persona.