Arbëri

Kurdisjet e ndeshjeve dhe gjendja brenda Federatës, në Kohën e së Dielës

Edicioni i kësaj jave në Kohën e së Dielës trajton viruset e vërteta të futbollit kosovar. për kurdisjet dhe gjërat e tjera negative që nuk po i ndahen sportit numër një në vend. Gjithashtu, si telashet e brendshme brenda Federatës po kontribuojnë në përkeqësimin e gjendjes.

Cilat janë klubet që nuk u akuzuan për përfshije në parregullsi. Opinionet e njohësve të futbollit, qëndrimin e Federatës, dhe debatin e klubeve që akuzohen me ato që akuzojnë.