Arbëri

Hiqet Kartoni i Gjelbër, Qeveria mbulon shpenzimet për bashkatdhetarët

Kosova nga kjo e shtunë ka nisur të implementojë marrëveshjen për mbulimin e primit të sigurimit kufitar për bashkatdhetarët dhe të huajt që vijnë në Kosovë.

Por, këtë vikend, ishte i paktë numri i atyre që kanë ardhur në Kosovë.