Arbëri

Takimet e Hysenit në Washington cilësohen jotransparente dhe jolegjitime

Këtë të shtunë, koordinatori shtetëror i Kosovës për dialogun me Serbinë, Skënder Hyseni, ka udhëtuar për në Washington, ku do të zhvillojë takime me zyrtarë të lartë të Departamentit Amerikan të Shtetit, me qëllim të koordinimit rreth procesit të negociatave.

Mirëpo, Lëvizja Vetëvendosje dhe AAK-ja nuk e dinë se cilat janë temat që do të diskutohen në këtë takim, raporton KOHA.