Arbëri

Policia kthen qytetarët që mësynë xhamitë për falje të Kurban Bajramit

Policia kthen qytetarët që mësynë xhamitë për falje të Kurban Bajramit
Foto: AP
 

Me vendim të Qeverisë së Kosovës dhe Bashkësisë Islame të Kosovës, sot nuk është falur Kurban Bajrami më besimtarë islamë.

Vendimi është marrë si masë për mospërhapjen e mëtutjeshme të pandemisë COVID-19.