Arbëri

Urimi i liderëve për Kurban Bajramin përcillet me lutjet për kujdes ndaj pandemisë

Urimi i liderëve për Kurban Bajramin përcillet me lutjet për kujdes ndaj pandemisë
 

Liderë institucionalë dhe të partive politike kanë uruar qytetarët e besimit islam për festën e Kurban Bajramit.

Urimi i tyre është përcjell me lutjet për kujdes ndaj pandemisë COVID-19. Ata kanë ftuar qytetarët që sot të kryejnë vizita te të afërmit e tyre.