Arbëri

SHFK-ja reagon ndaj konkursit për specializime, kërkon të përfshihen edhe farmacistët

 

Shoqata Farmaceutike e Kosovës (SHFK) reagon lidhur me shpalljen e konkursit për 1034 specializime në lëmit e ndryshme mjekësore nga Ministria e Shëndetësisë të Kosovës.

Në këtë konkurs janë ndarë dy kategori të specializimeve, ku në kategorinë e parë janë përfshirë profilet specialistike me interes nacional ndërsa në kategorinë e dytë janë lëmenjtë e tjera specialistike që janë të nevojshme dhe shumë të rëndësishme për shërbimet shëndetësore në Kosovë.