Arbëri

Gjoba deri në 1000 euro për ata që s'i respektojnë masat (dokument)

 

Qeveria e Kosovës ka vendosur që qytetarët të cilët nuk i respektojnë masat për parandalimin e shpërndarjes së pandemisë të gjobitën.

Siç është bërë e ditur personat fizikë do të gjobiten deri në 500 euro, kurse personat juridikë deri në 1000 euro, përfshirë edhe shqiptimin e urdhëresave dhe masave mbrojtëse për kryesin e kundërvajtjes.