Arbëri

S’ka formë unike për ekzekutimin e gjobave për kundërvajtje, Supremja premton zgjidhje

 

Dy nene kundërthënëse brenda një ligji kanë shkaktuar paqartësi tek një numër i madh i gjyqtarëve, duke bërë që ata në disa raste të hezitojnë t’i ekzekutojnë vendimet për gjobat kundërvajtëse.

Ka dy vjet që gjyqtarët e departamenteve të kundërvajtjes në gjykata kanë pasur probleme me ekzekutimin e gjobave, duke u bazuar në dy nene: 30 dhe 163, raporton KOHA.