Arbëri

Hoxhaj: Gjykata Speciale po ndërron rolet viktimë dhe agresor

Deputeti i PDK-së në Kuvendin e Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se Gjykata Speciale po ndërron rolet se kush ka qenë viktimë dhe kush agresor.

Hoxhaj tha kështu duke diskutuar për gjenocidin në Kosovë, përmes librit "Goverments, Citizens, and Genocide" të Alex Alvarez, në emisionin CODEX të KTV-së.