Arbëri

Nesër vazhdimi i dy seancave dhe një e re

Nesër vazhdimi i dy seancave dhe një e re

Të enjten, deputetët do t’i kthehen sallës së Kuvendit, pasi është paraparë vazhdimi i dy seancave dhe një të reje.

Sipas rendit të ditës, të nisur nga Zyra për informim e Kuvendit, në orën 10:30 do të vazhdojnë seancat e papërfunduara.