Arbëri

VV-ja për krizën në Telekom: Shteti nuk mund të rikapet

VV-ja për krizën në Telekom: Shteti nuk mund të rikapet
 

Lëvizja Vetëvendosje ka vlerësuar se të njëjtit politikanë që kanë vjedhur e shkatërruar ndërmarrjet publike, tash duan t’i falimentojnë.

VV-ja ka reaguar në lidhje me krizën në Telekom, të cilës ndërmarrje i janë bllokuar xhirollogaritë nga përmbaruesi privat dhe sot i është marrë një pjesë e borxhit.