Arbëri

“Improvizimi i Hotit” - kryetemë e edicionit të së dielës në Koha Ditore

Në takimin e 16 korrikut në Bruksel, Kryeministri Avdullah Hoti, ka improvizuar rreth konsensusit politik e shoqëror për këtë proces.

“Improvizimi i Hotit” është shkrimi kryesor që përmban detaje për përfaqësimin e Kosovës në dialog pa arritjen e konsensusit dhe pritjet nga ky proces.