Arbëri

Katër të vdekur e 102 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Katër të vdekur e 102 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri
 

Në 24 orët e fundit janë shënuar katër raste të vdekjes në Shqipëri si pasojë e koronavirusit, ndërkohë që janë shtuar edhe 102 raste më infeksion, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë të shtunën.

Të vdekurit ishin të moshave 43, 60, 61 dhe 64 vjeç.