Arbëri

Italia mbyll kufijtë për shtetasit e Kosovës, Serbisë e Malit të Zi

Italia mbyll kufijtë për shtetasit e Kosovës, Serbisë e Malit të Zi

Italia ka mbyllur kufijtë për shtetasit e Kosovës, Serbisë dhe Malit të Zi. Ministri i Shëndetësisë i Italisë, Roberto Speranza, ka firmosur sot urdhrin që të futen Kosova, Serbia e Mali i Zi si vende me rrezik nga pandemia COVID-19.

Madje kush ka qenë në këto vende gjatë 14 ditëve të fundit do të ndalohet të hyjë dhe të kalojë edhe transit.