Arbëri

Ministri i Drejtësisë kërkon që lëndët e pazgjidhura për privatizimin në Kosovë të trajtohen me prioritet

Ministri i Drejtësisë kërkon që lëndët e pazgjidhura për privatizimin në Kosovë të trajtohen me prioritet

Prishtinë, 14 korrik - Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi është takuar sot me drejtorin menaxhues të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Valon Tolaj.

Gjatë këtij takimi, Ministri Selimi dhe drejtori menaxhues i AKP-së, Tolaj, kanë diskutuar për domosdoshmërinë që të trajtohen me prioritet lëndët e pazgjidhur në Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme lidhur me çështjet që kanë të bëjnë me procesin e privatizimit në Kosovë, dhe poashtu shqyrtuan modalitetet e dhënies së pronave shoqërore në shfrytëzim të Gjykatës në Mitrovicë dhe Prizren.