Arbëri

Nuk futet në rend të ditës propozimi i VV-së për situatën e Telekomit

Nuk futet në rend të ditës propozimi i VV-së për situatën e Telekomit

Në seancën për raportim të kryeministrit dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, fillimisht Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes ka propozuar që të futet në rend dite diskutimi për gjendjen financiare në Telekomin e Kosovës pas lejimit të përmbarimit të vendimit përfundimtar të gjykatës ndërkombëtare të arbitrazhit në Paris.

Këtë propozim që e paraqiti deputetja e VV-së dhe nënkryetarja e Kuvendit, Arbërije Nagavci, nuk e mori mbështetjen e Kuvendit, edhe pse ajo pastaj propozoi që debati të mbahet nesër.