Arbëri

Komisioni për menaxhimin e pandemisë pritet të hetojë edhe periudhën e qeverisjes aktuale

Komisioni hetimor parlamentar për menaxhimin e pandemisë fillimisht ishte themeluar për të hetuar punën e Qeverisë Kurti gjatë kohës së pandemisë.

Qëllim kryesor i këtij komisioni ishte menaxhimi i situatës në karantinën te Qendra e Studentëve, rastin e vdekjes së Agon Musliut në këtë qendër si dhe tenderët e realizuar nga Ministria e Shëndetësisë në kohën e udhëheqjes së Arben Vitisë nga VV-ja.