Arbëri

Janjiq e quan kaos mosunitetin SHBA-BE për dialogun

Dushan Janjiq, drejtori i Forumit Beogradas për Raporte Etnike, në Interaktiv të KTV-së e ka cilësuar si kaos mosunitetin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian për çështjen e dialogut Kosovë-Serbi.

Ai ka thënë se në samitin virtual të Parisit mes Kosovës e Serbisë ka parë shumë diplomaci e taktizime. Sipas tij, “janë vetëm dy pika ku ka dallime mes Prishtinës e Beogradit, njohja e ndërsjellë dhe integriteti territorial”.