Arbëri

Një 34-vjeçar nga Kosova mbytet në det, në Shëngjin

Një 34-vjeçar nga Kosova mbytet në det, në Shëngjin

Një 34-vjeçar nga Kosova është mbytur në det në afërsi të Shëngjinit, ka raportuar gazeta tiranase, Panorama.

Sipas kësaj gazete, ngjarja ka ndodhur rreth orës 17:00 të premten. 34-vjeçari, që është raportuar të ketë qenë nga Ferizaj, ishte duke notuar te vendi i njohur si Rana e Hedhun, në dalje të Shëngjinit. Ai ka hasur në një gropë në det dhe nuk ka mundur të dal.