Arbëri

Rektorati i UP-së ndërpret punën, por fakultetet po i mbajnë provimet

Shtimi i rasteve me COVID-19 nuk është duke e penguar Universitetin e Prishtinës që ta vazhdojë mbajtjen e provimeve të afatit të qershorit. Dy ditë më parë, Rektorati i UP-së e ka ndërprerë punën për shkak të paraqitjes së disa rasteve pozitive në këtë institucion. Mirëpo, nëpër fakultete çdo gjë po zhvillohet normalisht.

Përfaqësues të njësive akademike thonë se mosmbajtja e provimeve nuk varet nga ta dhe se, përderisa Universiteti nuk merr ndonjë vendim tjetër, ata e kanë obligim t’i realizojnë, raporton KOHA.